Heeft u vragen?
+31 (0)16 52 00 201

Resellers

De Adtraxion narrowcasting oplossing is uitsluitend verkrijgbaar via gecertificeerde Adtraxion partners. Ons Europees netwerk van gecertificeerde Adtraxion partners bestaat uit lokale organisaties. Zo zijn we altijd dichtbij en kunnen we onze gebruikers snel en adequaat voorzien van de juiste oplossing. Zorgvuldig geselecteerd en getraind door Adtraxion Systems, zijn onze partners verantwoordelijk voor verkoop, installatie en eerste-lijns support.

 

Groei

Door toe te treden tot het Adtraxion Adtnet Partnernetwerk versterkt u uw business value propositie, vergroot u uw marktkansen en breidt u uw expertise uit. Wij beseffen dat een goed netwerk vele voordelen heeft. Het biedt de mogelijkheid tot nieuwe relaties, het ontwikkelen van zakelijke kansen en vergemakkelijkt de totstandkoming van wederzijdse voordelen.

De belangrijkste voordelen van een Adtraxion partnerovereenkomst:

• U biedt uw klanten betaalbare, zeer robuuste en gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossingen aan.
• De Adtraxion narrowcasting oplossing is zeer eenvoudig te installeren en te configureren.
• Laagste total cost of ownership: de Adtraxion narrowcasting oplossing is een eenmalige aanschaf, zonder (maandelijks en/of jaarlijks) terugkerende licentiekosten.
• Minimale service & support nodig.
• Intensieve ondersteuning vanuit Adtraxion Systems (zowel technisch als commercieel)
• Leadgeneratie
• Nieuwe markten aanboren/benaderen
• Cross-selling mogelijkheden
• Een hoge offerte-naar-order conversie
• Exclusieve toegang tot onze partner portal
Gratis Adtraxion narrowcasting software voor intern gebruik en demonstratie doeleinden
Gratis opleidingen (zowel technisch als commercieel)
Gratis demonstratie templates

 

Maximale ondersteuning
Binnen traditionele netwerken is ondersteuning van de fabrikant vooral van technische aard. Wij zijn op zoek naar zowel technisch als commerciële samenwerking. Dit is de basis van ons succes. Ons programma is ontworpen om het partners zo makkelijk mogelijk te maken zodat zij zich volledig kunnen focussen op het leveren van Adtraxion narrowcasting oplossingen aan tevreden eindgebruikers. Ons doel is het realiseren van een internationaal partnernetwerk van kwalitatief zeer goede, deskundige en succesvolle Adtraxion partners.

 

Wordt Adtraxion partner
Adtraxion Systems is op zoek naar partners om ons bereik naar nieuwe markten en gebruikers uit te breiden. Wordt ook onderdeel van dit partnernetwerk en start met het benaderen van deze groeiende markt. Als u geïnteresseerd bent in een partnerovereenkomst met Adtraxion Systems, of meer informatie wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via emailadres info@adtraxion.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of het online contactformulier.