Heeft u vragen?
+31 (0)16 52 00 201

Bedrijfswaarden

Binnen Adtraxion Systems hebben wij ons toegelegd op een aantal gemeenschappelijke waarden. Door deze waarden in heel het bedrijf in stand te houden zorgen wij voor een gezonde en leuke manier van zaken doen. Deze waarden zijn als volgt:

High quality digital signage products Focus op gebruikers
Wij erkennen dat gebruikers van de Adtraxion narrowcasting oplossing cruciaal zijn voor ons succes. Daarom werken we zij-aan-zij met onze partners, denken actief met hen mee, en zullen altijd streven naar het leveren van de beste narrowcasting oplossing. Wij leveren kwalitatief hoge narrowcasting producten waar gebruikers hun voordeel uiteindelijk mee zullen doen, en zetten ons voor elk project 100% in.
Function as a team Functioneren als een team
Binnen Adtraxion werken we als één team. Niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook samen met ons netwerk van gecertificeerde Adtraxion partners. Wij richten ons op lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds respect, open communicatie en eerlijke feedback. Onze partners worden beschouwd als echte leden van het Adtraxion team, waarin we samen onze krachten bundelen om een gemeenschappelijk doel te bereiken.
Take our responsibilities Wij nemen onze verantwoordelijkheid
Wij respecteren het milieu en de samenleving. Adtraxion is verantwoordelijk voor een continu verbetering van diens narrowcasting oplossing. Bij de ontwikkeling van de Adtraxion oplossing houden we dan ook rekening met de impact op het milieu. Adtraxion heeft een medeverantwoordelijkheid om een gezond en duurzaam milieu te handhaven.