nl en du_1

Adtraxion Systems is ontwikkelaar van de gelijkname narrowcasting oplossing. Wij zijn toegewijd aan het leveren van de meest hoogwaardige oplossing. Onze filosofie is dat ieder narrowcasting product compleet, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk moet zijn. De oplossing is van Nederlandse bodem en wordt door een team van toegewijde medewerkers ontwikkeld. Met de Adtraxion narrowcasting oplossing helpen wij al ruim 10 jaar bedrijven en organisaties effectief (in- en extern) te communiceren. Afhankelijk van de wensen en eisen kan een keuze worden gemaakt uit verschillende narrowcasting software en narrowcasting hardware oplossingen. Daarnaast leveren wij maatwerk voor projecten met specifieke eisen.

Adtraxion Systems is gevestigd in Oud Gastel en actief in heel Europa. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen. Hierdoor zijn wij in staat adequaat, snel en flexibel te reageren op vraagstukken van onze dealers. Dat is de kracht van ons succes.

Onze snel groeiende klantenbestand bestaat uit diverse soorten bedrijven. Van lokale bedrijven en instanties tot grote internationale multinationals, zoals Ernst & Young.

Heeft u vragen over een van onze oplossingen of onze aanvullende diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; het team van Adtraxion Systems staat voor u klaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)165 200 201, via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of middels het online contactformulier.


Meer interessante pagina's: Geschiedenis - Bedrijfswaarden

Always there

Altijd daar

  • 24/7 Oplossing
  • Hoge beveiliging
  • Watchdog
News
E-mail adres

Contact

+31 (0)16 52 00 201

Adtraxion Systems B.V.
Helium 12
4751 XB Oud Gastel
Netherlands
info@adtraxion.com

Copyright © 2010-2013 Adtraxion