nl en du_1

adtraxion_retail_narrowcasting_small

Narrowcasting in de retail

Narrowcasting stelt gebruikers in staat om middels digitale informatieschermen producten en diensten te promoten. Gerichte boodschappen op de juiste plaats en tijd, afgestemd op de juiste doelgroep.

 

LEES MEER...

Adtraxion-Digital-Signage-and-Corporate-Communication-1

Narrowcasting in het bedrijfsleven

Steeds meer bedrijven erkennen de kracht van narrowcasting. Het vergemakkelijkt de communicatie binnen een organisatie en stelt hen in staat om op een efficiënte en kosteneffectieve wijze te communiceren met hun doelgroep.
 

 

LEES MEER...

Adtraxion-Players-multizone-whitepaper

Adtraxion Players multizone

Met Adtraxion Players multizone kan het scherm onderverdeeld worden in aparte sectoren, zogenaamde zones. Elke zone kan vervolgens door individuele gebruikers aangepast worden. Verschillende gebruikers kunnen dus zones individueel beheren en voorzien van nieuwe content, zonder andere zones te beïnvloeden.

 

LEES MEER...

Wegwijs dankzij `narrowcasting` (Dutch)

Wegwijs dankzij `narrowcasting`

Narrowcasting maakt meer en meer onderdeel uit van de communicatie-mix binnen hotels. De reden hiervoor: de toepassingen van narrowcasting in hotels zijn nagenoeg oneindig. Digitale informatieschermen sluiten aan bij de groeiende behoefte naar goede informatievoorziening van de steeds veeleisender wordende bezoeker.

LEES MEER...

1 / 2

Eerste
Vorige
1

Always there

Altijd daar

  • 24/7 Oplossing
  • Hoge beveiliging
  • Watchdog
News
E-mail adres

Contact

+31 (0)16 52 00 201

Adtraxion Systems B.V.
Helium 12
4751 XB Oud Gastel
Netherlands
info@adtraxion.com

Copyright © 2010-2013 Adtraxion