Heeft u vragen?
+31 (0)16 52 00 201

Narrowcasting

Narrowcasting is het leveren van relevante informatie aan een gericht publiek via digitale informatieschermen. Elk informatiescherm is via een mediaspeler aangesloten op het netwerk en kan verschillende informatie tonen. Van interne communicatie in tekstuele vorm tot video’s en multimedia presentaties. Geen ander medium stelt u in staat om relevante informatie te leveren op de juiste locatie, op het juiste moment, gericht op het juiste publiek.

Waarom narrowcasting?
Narrowcasting zorgt ervoor dat u uw publiek effectiever en winstgevender bereikt middels dynamische content. Daarom heeft narrowcasting een veel grotere impact dan statische media. Narrowcasting wordt daarom gezien als logische opvolger van traditionele media zoals posters en billboards. Dit is dan ook de reden dat narrowcasting steeds vaker wordt gebruikt en we steeds meer publieke informatieschermen tegenkomen in tal van organisaties.

Wat heeft u nodig voor narrowcasting?
In het kort heeft u het volgende nodig:

  • een LAN/WAN netwerk,
  • narrowcasting software voor het beheer,
  • een computer waar u deze software op installeert,
  • narrowcasting hardware (Adtraxion Players) voor het afspelen van media,
  • een digitaal informatiescherm en (bovenal) overtuigende content.

Onderstaande afbeelding geeft weer hoe een narrowcasting oplossing eruit ziet.

Adtraxion narrowcating network

Contact
Narrowcasting omvat veel meer dan de korte tekst hierboven. Wilt u meer informatie over narrowcasting en wat narrowcasting voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het online contactformulier of bel ons op +31 (0)165 200 201. Onze medewerkers beantwoorden graag eventuele vragen die u nog heeft.