Heeft u vragen?
+31 (0)16 52 00 201

Software

Adtraxion

Manager

De Adtraxion Manager is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Met de Adtraxion Manager beschikt u over krachtige narrowcasting software, waarmee u diverse media kunt opmaken en inplannen.

Kenmerken

Adtraxion

Break

Een speciale Adtraxion software module die u in staat stelt om een actieve afspeellijst te onderbreken of aan te passen. Volledig aanpasbaar conform uw eigen huisstijl. Ideaal voor receptie gebruik!

Kenmerken

Adtraxion

Data

De Adtraxion Data is een optionele software applicatie die de mogelijkheid biedt om realtime informatie te tonen, volledig automatisch. Deze informatie kan zowel van een lokale bron als een externe...

Kenmerken

Met onze narrowcasting software bepaalt u snel en eenvoudig welke content op welk informatiescherm wordt getoond. U beschikt over verschillende narrowcasting functionaliteiten binnen onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software: u kunt uitzendingen opmaken, inplannen en versturen. Ten slotte krijgt u middels de monitoring functie binnen onze narrowcasting software een live overzicht van alle actuele uitzendingen zodat u altijd in controle blijft over uw narrowcasting netwerk. Een werkelijk alles in één pakket!

Adtraxion Manager: gebruiksvriendelijke narrowcasting software
Binnen de Adtraxion narrowcasting oplossing functioneert de Adtraxion Manager als Content Management Systeem (CMS) of wel beheersoftware. Onze narrowcasting software bestaat uit een gebruiksvriendelijke grafische interface en ondersteunt tal van content formaten. De Adtraxion Manager narrowcasting software stelt u in staat gebruik te maken van teksten, filmpjes, plaatjes, PowerPoint, tickertapes, enzovoorts. Ook kunt u actualiteiten zoals het laatste nieuws toevoegen aan uw uitzendingen. Adtraxion biedt u betaalbare narrowcasting software waarmee u eenvoudig zelf professionele uitzendingen maakt.

Narrowcasting software voor projecten met spefieke eisen
Naast de Adtraxion Manager biedt Adtraxion additionele narrowcasting software in de vorm van de Adtraxion Break en Adtraxion Data. Adtraxion Break is een speciale Adtraxion software module die u in staat stelt om een actieve afspeellijst te onderbreken of (textueel) aan te passen, zonder gebruik te maken van de Adtraxion Manager. De Adtraxion Data is een software applicatie die de mogelijkheid biedt om realtime informatie te tonen, volledig automatisch. Deze informatie kan zowel van een lokale bron (Microsoft Access database) als een externe bron (Internet) komen. Narrowcasting in combinatie met bijvoorbeeld de laatste verkoopcijfers, weersverwachtingen, koersinformatie, enzovoorts, maakt uw narrowcasting systeem nog relevanter.